карантинДирекція Тернопільського музичного коледжу вжила невідкладних обмежувальних заходів в умовах оголошеного на усій території України карантину через спахах епідемії коронавірусу.   

Відповідно до ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу  COVID-19» №211 від 11 березня 2020 року,  Наказу Міністерства освіти і науки №406 від 16.03.2020 року, листа  Міністерства освіти і науки України  «Щодо організації дистанційного навчання» №1/9-163 від 17.03.2020 року, наказу управління освіти і науки Тернопільської ОДА №64-од від 18.03.2020 року «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19» дирекцією коледжу було видано відповідні накази «Про дистанційне навчання студентів» та «Про режим роботи коледжу в умовах карантину».

Відповідно до цих наказів:

запроваджено до 03.04.2020 року дистанційну роботу на дому усіх педагогічних працівників Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької та неповний робочий день для працівників адміністративно-господарської служби;

упродовж робочого часу в умовах карантину працівників зобов’язано  виконувати обов’язки, передбачені посадовими інструкціями, організовувати та проводити навчальний процес за допомогою дистанційних технологій, складати та корегувати навчальні плани.

Дирекція коледжу просить усіх працівників дотримуватись встановлених обмежувальних правил в умовах карантину, санітарно-гігієнічних норм та у разі симптомів хвороби звертатися до сімейних лікарів.