3-0З сольним концертом у Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької завітала Віта-Вікторія Задорожна, старша викладачка кафедри бандури та творча аспірантка Київської національної музичної академії ім.П.Чайковського. Бандуристка представила мистецький проєкт «Три інструментальні цикли для бандури соло. «Зошити подорожей» Людмили Федорової-Коханської: питання стильового та виконавського опрацювання».  

У творчій зустрічі, на якій звучала музика та фахове спілкування, брали участь провідні викладачі класу бандури з коледжу, музичних шкіл міста, студенти.

Віта-Вікторія Задорожна також дала майстер-клас для студенток коледжу: другокурсниць Сніжани Яків (клас викладачки Галини Ткачук) та Олесі Гаврилюк (клас викладача, заслуженого артиста України Дмитра Губ’яка), третьокурсниці Ілони Лотоцької та четвертокурсниці Юлії Вельган (клас викладачки Ірини Турко).

До слова, п.Віта-Вікторія є викладачкою цьогорічного випускника коледжу, а нині студента музичної академії Петра Турчина.

«Надзвичайно рада нашому знайомству! Безмежно вдячна Вам за теплий прийом та щире спілкування!!! Дякую за позитив, дякую за класні емоції», — написала у соцмережах викладачка з Києва.

3-13-3

3-43-5

3-63-7

3-83-2

Tags: , , ,