1Вихованці школи-студії педагогічної практики при Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької упродовж першого семестру презентували понад 30 показових відкритих уроків. До виступів їх готували їхні наставники – студенти коледжу та викладачі-консультанти.

Усі відділи провели академічні концерти, на яких учні показали свою майстерність  та артистичність співу і гри на музичних інструментах.

«Маємо також певні здобутки, якими гордимось! Уперше цього року відбувся у школі-студії набір учнів на відділ «Мистецтво естради», старшим консультантом якого став Руслан Вненьк. На відділі «Хорове диригування» під керівництвом Галини Репетівської почав функціонувати дитячий хор, який на академічному концерті зачарував усіх дитячим співом. А учень ІІІ класу школи-студії Вячеслав Дудар отримав диплом першого ступеня XXII обласного конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах імені Мирона Старовецького, клас викладача Олександра Баклаженка», — розповіла завідувачка навчально-виробничої практики Наталія Букало.

Нагадаємо, у школі-студії навчаються 150 талановитих дітей на восьми відділах: фортепіано, спів, народні, струнні, духові та ударні інструменти, хорове диригування, мистецтво естради.

23

45

67

89

Tags: , ,