1219-21 квітня у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі відбудеться відкритий конкурс піаністів «На батьківщині Василя Барвінського».  У його рамках відбудуться майстер-класи членів журі конкурсу, передбачена й онлайн-трансляція навчань.

Участь у них братимуть конкурсанти, також зарошуються педагоги класів фортепіано музичних та мистецьких шкіл, шкіл естетичного виховання, які отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (тривалість 12 годин (0,4 кредиту ЄКТС згідно КВЕДу 85,59)). Майстер-класи відбудуться у неділю, 21 квітня.

Оцінюватиме конкурсантів високопрофесійне міжнародне журі: народна артистка України Оксана Рапіта (голова), польський музикант, піаніст, викладач музичної академії ім. Кшиштофа Пендерецького у Кракові Міхал Дзяд, доцент Харківського національного університету мистецтв ім.І.Котляревського Марія Бондаренко, доцент Львівської національної музичної академії ім. М.Лисенка Мирослав Драган, доцент Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, керівник Тернопільського мистецького коледжу Сергій Маловічко.

Нагадаємо, мистецькі змаги піаністів відбуватимуться очно та дистанційно. До участі у конкурсі запрошуються діти та молодь від 10 до 21 року як з України, так і з-за кордону.

Конкурсні вимоги та умови тут - Положення конкурсу

 

Tags: , , , , , , ,