1-0Один із членів журі – польський музикант Міхал Дзяд. Він — піаніст, камерний музикант, викладач музичної академії ім. Кшиштофа Пендерецького у Кракові. Ініціатор Міжнародного фестивалю фортепіанних дуетів «Duettissimo!» Учасник Краківського фортепіанного дуету.

Переможець польських та міжнародних конкурсів: І премія Гран-прі 6-го Міжнародного конкурсу сучасної камерної музики ім Кшиштофа Пендерецького, а також здобув 1-шу премію на VI Міжнародному конкурсі камерної музики Concorsi di Musica della Val Tidone, 1-шу премію Міжнародного конкурсу імені Клари Шуман (Краківський фортепіанний дует).

Із 2020 року – завідувач кафедри фортепіанної камерної музики академії у Кракові. Його учні здобували низку перемог на міжнародних музичних конкурсах.

Цього року  мистецькі змаги піаністів відбуватимуться втретє 19-21 квітня у Тернополі (очно та дистанційно). До участі у конкурсі запрошуються діти та молодь від 10 до 21 року як з України, так і з-за кордону. Учасники, які беруть участь в конкурсі дистанційно, оцінюються як окрема категорія.

У рамках проведення конкурсу відбудуться майстер-класи членів журі конкурсу з видачею сертифікатів про підвищення кваліфікації. Передбачена також онлайн-трансляція конкурсу та майстер-класів.

Конкурсні вимоги та умови тут - Положення конкурсу

Tags: , ,