2Призові місця вибороли учні мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької на двох міжнародних конкурсах. Усі вони навчаються співу у викладачки Мар’яни Трачук.

Другокласниця мистецької школи Аріна Клочко здобула І місце на ІІ Міжнародному конкурсі мистецтв  «Українські традиції», а четвертокласниця Дарина Сидоренко Дарина – друге.

Лауреатом І премії  у номінації «Академічний вокал» на ІІ Міжнародному конкурсі мистецтв «Віртуоз»  став учень першого класу мистецької школи Святослав Мартинів.

Подяки від організаторів (а це ГО «Динаміка успіху») отримали і викладачка юних співаків Мар’яна Трачук, і концертмейстер Неля Гладиш.

Головна мета конкурсів — презентація творчих досягнень обдарованих особистостей; популяризація сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті народу задля зміцнення сучасної української ідентичності; розкриття нових талантів.

Конкурси відбувалися дистанційно у Києві, а до складу журі кожного входили професіонали українського та європейського шоу-бізнесу у рiзних сферах дiяльностi.

2-02-2

2-12-3

2-4

2-52-6

Tags: , , , ,