3Любов Рогачевська, викладачка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, виборола перше місце у двох конкурсах, які проводив Центр освітніх інновацій та творчості «Гармонія».

Збірник «Дореміфасолька» відзначений  на ХХІХ Міжнародному багатожанровому дистанційному   фестивалі-конкурсі мистецтв “Скарби нації”. Навчально-методичний посібник «Теорія музики. Робочий зошит. Ч.І» журі визначило кращим на ХХХ Міжнародному багатожанровому дистанційному  фестивалі-конкурсі мистецтв “Зірки тисячоліття”.

Обидві відзнаки авторка отримала у номінації музично-теоретичні дисципліни. Організатори конкурсів  уже надіслали викладачці  дипломи, рецензії, подяки та кубки. Любов Рогачевська є спеціалісткою вищої категорії, викладає на відділі «Теорія музики».

Нагадаємо, ці дві роботи авторки отримали Гран-прі на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «Зірка в ШокоЛАДІ». «Теорія музики. Робочий зошит» розрахований для студентів І курсів виконавських відділів, а  «Дореміфасолька» —  для учнів І класів мистецьких шкіл.

12

Мітки: ,