1Концертом розпочалися батьківські збори Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. На сцені палацу культури «Березіль» виступали викладачі різних відділів коледжу, демонструючи свої таланти та вміння, які вони передають студентам.

Батьки та педагоги насолоджувалися грою на роялі, струнних та духових інструментах, баяні,  єдиній у світі карбоновій    бандурі, академічним та естрадним співом. Завершився концерт  духовним славнем «Боже великий, єдиний», який у запису виконав  хор  коледжу.                                                             

Разом з батьками керівниця коледжу обговорила виклики дистанційного навчання, яке тимчасово введено в коледжі, та розповіла про досвід онлайн освіти.

2

«У коледжі вироблений чіткий алгоритм навчання в умовах пандемії коронавірусу, який  забезпечує високу якість фахової передвищої освіти,  - наголосила  Лариса Римар. – Наші випускники показали дуже хороші результати по зовнішньому незалежному оцінюванні серед фахових закладів області, майже 95% вступили до вишів. Отже, наш колектив спроможний забезпечувати гідне  навчання. Водночас, це наше з вами спільне завдання. Бо згідно із законом «Про передвищу освіту» батьки є учасниками освітнього процесу».

Після обговорення нагальних питань був створених батьківський комітет.

45

67

89

1011

12

 3

Мітки: , ,