1-2Христина Микитин, четвертокурсниця Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, виборола гран-прі на Всеукраїнському конкурсі вокалізів «Вокальні сходинки. А третьокурсниця Вікторія Очкурьова  стала лауреатом І ступеня. Перше місце у своїй віковій категорії виборов і вихованець мистецької школи, що діє при коледжі, Дмитро Бродзяк.

«Конкурс відбувався у два тури дистанційно. Перший був відбірковий. До другого туру пройшли 112 учасників з 19 областей України та 49 навчальних закладів. Кожен член журі, з різних міст України, не лише виставляв бали і місця, але і писав коротку рецензію-відгук на виступи, обгрунтовуючи свою оцінку, — розповів наставник переможців, викладач коледжу Микола Мельничук. — Вокаліз — це невелика вокальна форма, технічна вправа, навіть не пісня. Але кожен вокаліз має свої технічні труднощі і демонструє вокальний рівень  виконавця».

Всеукраїнський конкурс вокалізів «Вокальні сходинки» зорганізований мистецьким проєктом «Ранкові роси» (м.Миколаїв) і відбувається за підтримки міністерства культури та інформаційної політики України, Національної всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнського об’єднання «Мистецький вектор».

1-31-4

1-51-6

1-7

Мітки: , ,