IMG_6501

21 червня учасники «Мистецького кластеру Тернополя» зібралися в Тернопільському музичному училищі  для обговорення ідеї спільного проекту, який можна подати в «Український культурний фонд» для отримання фінансування.

Всі одноголосно зійшлися на тому, що потрібно подавати проект у розділі «Проекти національного партнерства» з пріоритетом «сприяння збереження культурного розмаїття». Для того, щоб кожна організація могла повністю розкрити себе і показати, один із учасників кластеру запропонував розглянути формат фестивалю. Таким чином, в одному великому проекті будуть присутні міні-проекти від кожної зацікавленої організації.

Оскільки, це проекти національного партнерства, то було запропоновано підключити до участі у фестивалі також представників культури і мистецтва з інших областей України. А на завершення фестивалю провести благодійний аукціон і виручені кошти перерахувати благодійним та/або громадським організаціям.

IMG_6500

На засіданні були присутні: Музика Сергій (директор «Тернопільської художньої школи ім. М. Бойчука»), Заверуха Володимир (директор КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка», Слободянюк Олег (директор Тернопільського міського палацу культури «Березіль» ім. Л. Курбаса), Водяний Богдан (завідувач кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва ТНПУ ім. В.Гнатюка), Кузьменко Оксана (прес-секретар Тернопільського обласного державного музичного училища ім. С.Крушельницької), Гордієнко Ольга (директор благодійного фонду «Єднання поколінь» та Ірина Король (директор Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру).