одруження_314 лютого, у День святого Валентина, закохані пари мали можливість скористатися акцією Мінюсту «Кохання поза часом». В цей день в області кілька відділів РАЦС до ночі приймали заяви та одружували молодят.

У дуже незвичний час та в незвичному місці відбулася церемонія одруження двох пар. Юрій і Оксана та Олександр і Анастасія поєднали свої долі близько опівночі у актовій залі Тернопільському обласного державного музичному училищі імені Соломії Крушельницької.

 

 

 

одруження_1

Юрій та Оксана, які разом вже 18 років та виховують двох дітей, розповідають, що 14 лютого для них особлива дата, адже познайомилися вони саме на день закоханих, тому і одружитися вирішили саме в це свято.

Привітати щасливі пари прийшли рідні та друзі, також на церемонію завітав заступник Міністра юстиції України Сергій Петухов, який перебував у Тернополі з робочим візитом.

«По всій Україні проходить акція Міністерства юстиції «Кохання поза часом». Саме в день кохання, в День святого Валентина, одружитися можна по всій Україні з 8 ранку до 12 ночі. Справжні почуття не повинні мати обмежень і тому ми якраз робимо все для того, щоби ці процедури, ці радісні моменти життя, були зручними для всіх людей. Якщо люди бажають одружитися в нестандартній обстановці, чи ввечері, вони мають таку можливість», -розповідає заступник міністра.

одруження_4

Щасливі пари одружувалися під марш Мендельсона у виконанні викладача училища Сергія Маловічка та  студентського струнного квартету «Есперанто» під керівництвом студентки 4 курсу Віти Грицак.

одруження _2

До слова, у День закоханих на Тернопільщині акцією від Мінюсту скористалися 42 пари.

Далі у сюжеті телеканалу ІНТБ