17Студенти відділу «Хорове диригування» під керівництвом викладача коледжу Андрія Голодриги завітали сьогодні до очільників обласної влади. Із побажаннями добра та здоров’я лунали  колядки та щедрівки як символ віри, джерело наснаги та правди.

Багатоголоса коляда звучала для голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, заступників голови облдержадміністрації Віктора Устенка та Ігоря Гайдука, для працівників управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області. Як зазначила керівниця департаменту культури та туризму ОДА Світлана Байталюк, високий професійний рівень мистецького виконання свідчить про професійну підготовку майстрів хорового мистецтва коледжу.

«У такі святкові дні, яким би складним не був час, ми сподіваємося на краще і просимо у спільних молитвах, колядках, щедрівках здоров’я і віри,  - сказала Лариса Римар, керівниця Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. – Тож нехай новонароджений Ісус обдаровує нас мудрістю, вірою та благословенням на добрі справи на благо розвою нашої держави».

1918

Мітки: , , , ,