6                                                                                                               

Викладачка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької Любов Рогачевська здобула два Гран-прі, а студент першого курсу відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Володимир Гупало виборов перше місце.  Такі нагороди вони здобули на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «Зірка в ШокоЛАДІ» у номінації «Музично-теоретичні дисципліни».

Викладачка коледжу подала на конкурс дві роботи: «Теорія музики. Робочий зошит» для студентів і виконавських відділів та  »Дореміфасолька» для учнів І класів мистецьких шкіл. І їх високо оцінило журі, присвоївши автору Гран-прі за кожну роботу.

Володимир Гупало підготував реферат «Цифрова нотація», за який журі присудило автору перше місце (керівниця – Любов Рогачевська).

Лауреати отримали дипломи, медалі та подарунки, а викладачка – ще і подяку за досягнення вихованця. Окрім цього переможцям вручили  сертифікати на 50 євро для участі у творчому фестивалі «Разом» у Болгарії (м.Китен).

I Міжнародний  мультижанровий фестиваль-конкурс мистецтв і талантів  »ЗІРКА в ШокоЛАДІ» відбувався дистанційно у м.Умань.

13

24

9

Мітки: , , ,