1-1Цього року проводиться уже ювілейний V Відкритий конкурс вокалістів та хорових колективів імені Соломії Крушельницької. Присвячується він 150-річчю всесвітньо відомої співачки, уродженки Тернопілля та заснований головою Благодійного фонду «Соломія» Ларисою Римар.

Конкурс відбуватиметься дистанційно 15-18 грудня 2022 року у номінаціях солісти-вокалісти та бандуристи-співаки. Заявку потрібно подати до 12 грудня. Участь у конкурсі  можуть брати учасники від 10 до 34 років.

Підготовку та проведення Конкурсу здійснює Благодійний фонд «Соломія» у співпраці з Тернопільським мистецьким фаховим коледжем імені Соломії Крушельницької. 

До складу журі запрошуються провідні діячі музичного мистецтва України та зарубіжжя.

Відкритий конкурс вокалістів та хорових колективів імені Соломії Крушельницької заснований Благодійним фондом «Соломія» у партнерстві з Тернопільським мистецьким фаховим коледжем ім.  Соломії Крушельницької (предметно-циклові комісії «Спів», «Хорове диригування» та «Народні інструменти»). Директор конкурсу Голова Благодійного фонду «Соломія» Римар Лариса 0678608876.

Мітки: , ,