2-2Діана Яциковська, студентка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, виборола першу премію на VI Міжнародному конкурсі-фестивалі «Зоряні мости до Дня Європи».  Конкурс дистанційно відбувався у Вінниці.

Діана здобула перемогу з піснею Едварда Гріга «Захід сонця» (концертмейстер – Тетяна Калашнікова).  Конкурсантів оцінювало поважне журі — заслужені діячі мистецтв України, професори мистецьких вишів, народні та заслужені артисти України. Дівчина навчається на ІV курсі відділу «Спів» у класі викладача Миколи Мельничука.2-3

«Своїм виступом кожен із учасників додав часточку до нашої спільної Перемоги! Кошти за участь у конкурсі підуть на допомогу постраждалим у тяжку хвилину нашої країни», — кажуть організатори конкурсу.

Мистецькі змаги відбувалися за підтримки ​Міністерства культури та інформаційної політики України, ​Національної Спілки композиторів України. Організатор — Міжнародна корпорація «Зоряні мости».

Головне завдання конкурсу — підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців; міжнародний обмін творчими досягненнями.

Мітки: , , , ,