2-1Іванна Заставецька навчається у третьому класі мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. «Війна сьогодення» — таку назву має перша персональна виставка, і присвятила її юна художниця  вільному народу України.

«Воїн світла», «Перерване мирне життя» та ще сім робіт представлено на виставці. Тематика її картин різноманітна і відноситься до аніме-мистецтва. «Роботи виконанні на високому художньо-технічному рівні на склі акриловими фарбами . Відчувається висока майстерність та акуратність у її малюнках, — розповідає викладач дівчини Богдан Федорів. — Війна охопила сьогодні нашу землю,  тому так важливо побачити, що коїться у душі України і кожного з нас, як юні передають свої переживання у творчих роботах. Побажаємо Іванні, щоб у її творчому житті ще було багато мистецьких виставок».

Виставка Іванни Заставецької діятиме до 10 червня у мистецькій школі Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької (вул. Медова, 2).

2-22-3

2-42-5

2-6

Мітки: , ,