7На засіданні педагогічної ради Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької йшлося про стан успішності та дисципліни  студентів за результатами атестації за вересень-жовтень. Зокрема, порушувалися питання якості освіти, виклики, з якими доводилося стикатися і викладачам, і студентам.

Значну увагу на засіданні педагогічної ради було зосереджено щодо організації та роботи піготовчих курсів та студії-школи педагогічної практики. Незважаючи на певні проблеми, зумовлені карантинними заходами, діяльність цих підрозділів коледжу тривають відповідно до поставлених завдань.

1

Одне з важливих питань, яке традиційно розглядається на педагогічній раді після початку нового навчального року, —  адаптація студентів першого курсу до навчання у коледжі, яке відрізняється від шкільного розкладу занять.  Як зазначалося, першокурсники поступово звикають до специфіки навчального процесу, і значну роль у цьому відіграють як педагоги, так і старшокурсники, які допомагають наймолодшим студентам адаптуватися. Про це першокурсники повідомили під час анонімного опитування, яке постійно проводиться у коледжі після перших місяців навчання.

Також на засіданні педагогічної ради одноголосно було визнано документи про підвищення кваліфікації педагогічних працівників навчального закладу.

Мітки: ,