4-0Два перших і друге місце вибороли учениці мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької на Міжнародному конкурсі талантів «SOUL».

Володарками першої премії стали Евеліна Шульковська, солістка дитячого вокального ансамблю «Джерельце», та Аріна Клочко.  Друге місце на конкурсі посіла Дарина Сидоренко. Дівчатка перемогли у номінації «Академічний вокал». Вони є вихованками викладачки Мар’яни Трачук, концертмейстерНаталія Пронь.

Юні таланти отримали дипломи, а наставники — подяки від організаторів, а саме громадської організації «Динаміка успіху» та БО БФ «Українська формула добра».

4-1

Конкурс спрямований на підтримку дітей та сприяння соціальному становленню особистості дитини, забезпеченні й реалізації її прав у громадському житті під час воєнного стану в країні. Його завдання — презентація творчих досягнень обдарованих особистостей, популяризація сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті народу за для зміцнення сучасної української ідентичності, розкриття нових талантів, сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей, удосконалення естетичного виховання дітей і молоді тощо.

Мітки: , , ,