1-1В обласному художньому музеї запрезентовано виставковий проєкт «Мудрість, як зброя», присвячений 300-річчю від дня народження видатного українського філософа, письменника, педагога, богослова, мандрівника Григорія Сковороди. Долучилися до події і студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

«Окрасою вернісажу стали виступи студентів Тернопільського фахового мистецького коледжу імені С. Крушельницької — Петра Турчина і Оксани Гладкої», — заначили у соцмережах організатори виставки.

Бандуристи Петро Турчин навчається класі викладача, заслуженого артиста України Дмитра Губ’яка, Оксана Гладка – у класі викладачки Галини Ткачук.

Директор музею передав керівнику мистецького коледжу Сергію Маловічку подяку «за виступ студентів на презентації виставки «Мудрість, як зброя», присвяченої до 300-ліття від дня народження Григорія Сковороди».

Виставковий проєкт «Мудрість, як зброя» реалізовано за грантової підтримки Українського культурного фонду спільно з громадською організацією «Екологія. Культура. Мистецтво» та Львівським музеєм історії релігії.

На виставці представлені роботи художники з різних куточків України: Одеси, Харкова, Києва, Львова, Коломиї, Тернополя…

Виставка «Мудрість, як зброя» діятиме до 20 квітня.

1-21-6

1-41-5

1-71-8

1-3

Мітки: , , ,