RYMAR_1Шановні випускники нашого навчального закладу! Сьогодні ми змушені, як і увесь світ, переживати один із найскладніших періодів. Епідемія, карантин, обмеження та заборони залишили нас без активної творчої діяльності, когось в самоізоляції, когось вдома з родиною в чотирьох стінах.

Аби цей час провести у гарному і позитивному настрої, а це є беззаперечною запорукою того, що все буде добре, запрошую усіх наших випускників поринути у роки студентської юності та поділитися своїми спогадами, які ми опублікуємо на сайті коледжу у розділі «Спогади випускників».

Упевнена, у кожного є що згадати про найкращі роки нашого життя! В училище, тепер коледж, ми прийшли ще зовсім дітьми, а залишили стіни нашої альма-матер цілком сформованими особистостями. За це ми вдячні нашим педагогам!

Переконана, що у ваших серцях залишилося багато приємних моментів юнацьких років – перші зустрічі з викладачами, перші пари, перше кохання, іспити, незабутні студентські вечори, святкові концерти, хвилювання, мрії та очікування…

Саме час «погортати» сторінки своєї пам’яті, переглянути світлини студентських фотоальбомів, зазирнути у дзеркало і сказати собі: «Дякую тобі, моя юносте!»

Чекаємо ваші розповіді з фотоматеріалами на електронну пошту marija.calynych@gmail.com

Нехай приємні спогади про навчання в Тернопільському музичному училищі ім. Соломії Крушельницької розженуть смуток і зневіру, додадуть вам віри, надії, радості, піднесення, натхнення та доброго здоров’я!

З повагою,

Лариса Римар, випускниця училища 1990 року,

директор Тернопільського музичного коледжу

ім. Соломії Крушельницької

фото коледж