99«Галузь культури, незважаючи на епідемічні обмеження та роботу без найважливішого – живого спілкування з глядачами, відвідувачами та поціновувачами, зуміла  у цих умовах організовувати цікаві креативні проєкти, онлайн фестивалі, виставки та конкурси. Увесь минулий рік та кілька місяців цього — це сотні  приводів для позитивного інформаційного контенту. Хоча реально лише незначна частка його потрапила у стрічки новин тернопільських медіа», — наголосила директор Тернопільського мистецького фахового коледжу  ім. Соломії Крушельницької, член колегії управління культури ТОДА, голова Благодійного фонду «Соломія» Лариса Римар.

Керівниця коледжу запрошує до співпраці заклади культури області, краєзнавців, науковців, громадськість та ЗМІ. «Наш заклад ініціює створення єдиного культурно-мистецького інформаційного простору та готовий надати веб-майданчик для публікацій матеріалів про знаних діячів у галузі культури та мистецтвознавства, про заходи, конкурси, талановитих виконавців, художників, майстрів народної творчості тощо. Для цього створено рубрики на сайті коледжу – «Тернопілля мистецьке» та «Видатні постаті України». Особливо звертаюся до журналістів та власників засобів масової інформації – галузь культури як ніколи потребує медійної підтримки!», — додала Лариса Римар.

Матеріали, повідомлення, анонси про мистецькі заходи, виставки, розповіді про достойників, краєзнавчі розвідки та інші дослідження, які стосуються мистецького та культурного життя, можна надсилати  для публікації на сайті коледжу на електронну адресу – art-kollege@ukr.net

Мітки: , ,