1892 дівчат та хлопців сьогодні поповнили студентську родину Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Урочисті з нагоди Дня знань та свята першого дзвоника відбулися у приміщенні обласної філармонії. Оплесками батьки та викладачі зустрічали першокурсників та їхніх кураторів відділів фортепіано, оркестрових струнних інструментів,  оркестрових духових та ударних інструментів, народних інструментів, хорового диригування, співу, музичного мистецтва естради, теорії музики.

16

«Переконана, що ви, наше молоде покоління, будете наслідувати приклад кращих синів та доньок України, які виборювали, захищали і ще у ці дні  боронять незалежність нашої держави, української мистецької еліти, яка прославляла Україну і нині захоплює світ своїми талантами. Ви примножуватимете внесок відомих наших випускників та нашої патронеси – Соломії Крушельницької. З такими думками розпочинайте навчання у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі, — наголосила на урочистостях керівниця навчального закладу Лариса Римар. – Нехай ваш шлях у високе мистецтво  буде світлим і багатим на творчі плоди».

Першокурсників вітали і батьки, четвертокурсники, які урочисто передали  новим студентам символічний ключ знань, – у коледжі це скрипковий ключ, який відкриває усі двері у царину музичного мистецтва.  Святкові дарунки підготували  для першокурсників студенти різних відділів коледжу.

Після складання клятви студента мистецького коледжу пролунав перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.

За традицією першокурсники спільно із педагогами  віддали шану Соломії Крушельницькій, поклавши квіти до підніжжя її пам’ятнику.

1314

1920

2223

2124

2625

76

 

Мітки: , , ,