viber image

23 листопада в Тернопільському музичному коледжі ім. С. Крушельницької відбувся скрипковий концерт студентів класу народного артиста України, ректора Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка, дійсного члена-академіка національної академії мистецтв України Ігора Михайловича Пилатюка. Студенти, які виступали на концерті, є колишніми випускниками нашого коледжу. Марія Мельничук (5 курс) –навчалася у класі викладача Віблого Богдана Григоровича, Назарій Кісюк (3 курс) – у класі викладача Воробель Ірини Аркадіївни. Вони виконали твори, які звучатимуть у програмі міжнародного конкурсу скрипалів Мирослава Скорика, що відбудеться у Львові у грудні цього року. Також у концерті брала участь Вікторія Богута (1 курс), яка є колишньою випускницею класу викладача Татарінцева Олександра Івановича.
Партію фортепіано виконував незмінний концертмейстер класу І. М. Пилатюка, доцент кафедри спеціального фортепіано Львівської національної музичної академії, кандидат мистецтвознавства Петро Довгань.
Наш коледж по праву пишається такими випускниками, про що говорила перед концертом у вітальному слові директор Римар Лариса Іванівна. Також до публіки звернувся Ігор Михайлович Пилатюк, який представив тепер уже своїх вихованців і оголошував програму їх виступів, а також подякував колективу нашого навчального закладу за творчу співпрацю.

Наталія Бондарук