20Марія Шевчук, учениця  Мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, — серед переможців ХХVІІ Всеукраїнського конкурсу-фестивалю сучасного музичного мистецтва «Харківські зорі «Осінь – 2022». Юна співачка виборола ІІ місце у номінації «естрадний вокал».

Марія навчається у 5 класі мистецької школи у класі викладачки Оксани Яворської-Штогрин. У конкурсі дівчина брала участь із піснею «Wrecking Ball» (автори: Henry Russell Walter / Kim Kiyani / Lukasz Gottwald / Maureen Anne McDonald / Sacha Skarbek / Stephan Moccio).

Конкурс відбувався дистанційно і проводився у два тури.  Марія отримала диплом та медаль, а викладачка – подяку від організаторів за «високі досягнення у справі естетичного виховання дітей та молоді, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва України».

Основною метою Всеукраїнського конкурсу-фестивалю сучасного музичного мистецтва «Харківські зорі «Осінь – 2022» є сприяння творчому та духовному зростанню обдарованих дітей та молоді, створення умов для реалізації їхнього творчого потенціалу та професійної підготовки за сучасними світовими стандартами,  виявлення та підтримка талановитих колективів та окремих виконавців.

2221

Мітки: , , ,