2-3Вихованці Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької виступили у креативному кластері «Na пошті», долучившись до проєкту «На шапку». На сцені звучали акордеон, саксофон, бандура, авторські пісні студентів.

Дивувала співом четвертокурсниця відділу «Музичне мистецтво естради» Еліна Боднар (клас викладача Вадима Дарчука, концертмейстер Оксана Путькалець).

Таланти студентів мистецького коледжу справді багатогранні та різносторонні. Четвертокурсники відділу «Народні інструменти» презентували авторські пісні, музику до яких написали  на слова українських поетів. Один із співавторів виконав їх – це Петро Турчин (клас викладача, бандуриста, заслуженого артиста України Дмитра Губ’яка). А Віталій Маркевич, який є акордеоністом (клас викладачки Наталії Схаб),  аранжував твори та акомпонував йому на цифровому фортепіано.

Віталій також представив і своє вміння гри на акордеоні під ритмічний супровід на кахоні – перкусійному ударному інструменті — баяніста Максима Соснового (клас викладачки Наталії Схаб).

Народні та сучасні пісні виконували тріо бандуристок Анастасія Гайдемська, Софія Рудакевич та Вікторія Малич (клас ансамблю Ірини Турко),  звучали мелодії на саксофоні, які представили третьокурсники Роман Шпак та Святослав Зюбровський (клас ансамблю Андрія Долішного, концертмейстер Зоряна Михальчук). Роман виконав ще і сольний твір.

І уже під завісу концерту ведучий Микола Пастух повідомив, що виступити бажає лідер музичного гурту «Red Side» Борис Шамчук, який прийшов на концерт студентів. Одну пісню з ним виконала студентка відділу «Теорія музики» Катерина Зволинська.

Звукорежисер концерту — Микола Черній.

Усі зібрані під час виступу кошти студенти вирішили передати на потреби наших захисників.

2-12-4

2-122-11

2-92-6

2-22-5

Мітки: , , , , , , ,