IMG-901412 лютого 2020 року  в актовій залі коледжу ім. Соломії Крушельницької під керівництвом директора закладу Лариси Римар було проведено чергове засідання педагогічної ради. Згідно плану роботи на ньому було розглянуто низку питань:

З питання «Затведження правил прийому до Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької в 2020 році»,  виступив заступник директора з навчальної роботи Ярослав Каня. Правила прийому до Тернопільського музичного коледжу затвердили та постановили розмістити на веб-сайті коледжу, а також у загальну ЄДЕБО.

«Про затвердження нової редакції Статуту коледжу» і зміни назви закладу доповіла директор  Лариса Римар. Усі учасники педагогічної ради активно брали участь в обговоренні окремих пунктів статуту, зауважень і заперечень не виникало. IMG-9016

З метою посилення пожежної  та техногенної безпеки перед учасниками засідання виступив головний інспектор Тернопільського відділу  УДСНС Андрій Левчук, окресливши ряд питань, які стосуються охорони праці та правил поведінки при виникненні аварійних та надзвичайних ситуацій.