ДУДАРЄВА ЛІЛІЯ ПЕТРІВНА

Дударєва Лілія Петрівна

Народилася 16 лютого 1948 року в м. Одесі. Закінчила Львівську музичну школу-інтернат ім. С. Крушельницької по класу фортепіано (1966 р.), Львівську державну консерваторію ім. М. Лисенка (1971 р., кл. викл. Левицької О. В.).

Під час навчання працювала концертмейстером в класі завідувача кафедри струнних інструментів професора Лекгера Д.М. (1968-1971 р.р.). З 1971 року викладач спеціального фортепіано та концертмейстер на відділі «Оркестрові струнні інструменти» Тернопільського музичного училища ім. С. Крушельницької.

Протягом 70-80 х р.р. вела активну концертну діяльність в якості концертмейстера та ансамбліста. Дударєва Л.П. є автором програм: «Аналіз виконавських стилів», «Вступ до спеціальності», «Фортепіано для теоретиків».

Викладач Дударєва Л.П. постійно проводить методичну роботу в області: неодноразово виступала з методичними доповідями та відкритими уроками на обласних методичних конференціях, працювала у складі журі обласних конкурсів. Підготувала більше 60 випускників, з яких біля 40 закінчили ВУЗи, працюють в Тернополі, області та за її межами. Випускниця Юрчак О.Ф. працює в Тернопільському Національному Педагогічному Університеті ім. В. Гнатюка, Качмар-Вельган М. – кандидат мистецтвознавства (Львівська Національна Музична Академія ім. М. Лисенка).

Випускники класу за кордоном: О. Лугіна-Іванова – Німеччина, О. Блащак, О. Стасишин, М. Велиган – США.