6-0Сергій Василишин, митець, художник, викладач мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, запрезентував персональну виставку картин «Зруйнований образ». Діє вона у приміщенні креативного кластеру «Na пошті».

На виставці експонується 26 найостанніших робіт художника, виконаних у стилі безпредметного абстракціонізму. «Картини об’єднанні спільною ідею : донести до глядача думку,  що в наш час відбувається процес остаточного руйнування художніх образів та заміна ролі творця мистецтва на штучний інтелект, який за описом створює картини», — так прокоментував свої роботи художник.

Відвідали відкриття виставки свого викладача і перші випускники мистецької школи.

6-10

У рамках виставкової презентації відбувся благодійний концерт. Сергій Василишин виступав і на сцені – він є вокалістом гурту  ZSUF, відтак гармонійно поєднує музичну та мистецьку творчість з викладацькою роботою.

На концерті також виступали тернопільські гурти NAMELESS,  MOTOBLOK, власні вірші читав поет Юрій Завадський. Усі зібрані кошти митці спрямували на потреби бійців ЗСУ.

6-9

 

6-46-5

6-66-7

6-8

Tags: , ,