1-4Сьогодні, 30 вересня, відзначають Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди педагогічний колектив привітав бібліотекарів Тернопільського митецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

«Наша книгозбірня – величезна скарбниця літератури для наших студентів та викладачів. Ви, наші шановні бібліотекарі, зберігаєте цю спадщину та пропагуєте її», -зазначила керівниця коледжу Лариса Римар.

Бібліотекарі коледжу постійно організовують книжкові виставки до визначних дат видатних музикантів України та світу, ознайомлюють студентів  із їхньою творчістю та матеріалами про них.

Щороку фонд бібліотеки навчального закладу поповнюється новими виданнями, які закуповуються навчальним закладом, а також надходять як від різних фондів, діячів культури, так і від викладачів коледжу.

У фондах бібліотеки – наукові розвідки  про музикантів та композиторів, культурологічні праці, твори українських та закордонних  авторів для різноманітних інструментів, вокальна, музично-теоретична література, народні пісні  тощо.

Tags: , ,