141ХХ -ий обласний конкурс учнів музичних шкіл та шкіл естетичного виховання, виконавців на струнно-смичкових інструментах (скрипка, віолончель) пам’яті братів Романа і Ярослава Теленків  відбудеться у приміщенні Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Музичні змагання розпочнуться 10 грудня (субота) з 10.00.

Участь  у  конкурсі  беруть  учні  у  трьох  вікових категоріях: молодша  – учасники від 8 до 10років; середня —   учасники від 11 до 12 років; старша  -учасники    від  13 до 14 років. Традиційно конкурс відбувається  у два тури: І тур  (відбірковий)  проводиться на місцях (в школах) в жовтні-листопаді, а ІІ тур (обласний)  - у приміщенні коледжу.

Конкурсні вимоги та умови у ПОЛОЖЕННІ

ЗАЯВКУ на участь у конкурсі потрібно подати до 3 грудня 2022 року  листом    за   адресою: 46008, Тернопіль, вул. Паращука,4. Тернопільський  мистецький  фаховий коледж  ім .С  .Крушельницької з  поміткою «На конкурс пам’яті братів Теленків»   або  на електронні адреси:    strunni.tmfc@gmail.com   або   admin_tmy@ukr.net

Обласний конкурс пам’яті братів Романа та Ярослава Теленків проводиться з метою виявлення найбільш обдарованих дітей; обміну педагогічним досвідом викладачів струнно-смичкових відділів  ДШЕВ; пропаганди кращих зразків світової та вітчизняної музичної літератури для струнно-смичкових інструментів.

Організатором конкурсу є Благодійний фонд «Соломія» та Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької.

Tags: , ,