4-0Десять четвертокурсників відділу «Оркестрові струнні інструменти» на «відмінно» та «добре» склали державний іспити зі спеціальності. Троє з них складали екзамени «наживо», а решта – дистанційно.

«Усі випускники справилися із завданням і гідно показали свої вміння на випускних іспитах, — каже очільниця відділу Ірина Воробель. – Роки навчання були складними. Та все ж наші студенти зуміли отримати ті знання та вміння, які є необхідними для подальшого навчання». За її словами, усі випускники мають плани продовжити навчання у музичних вишах.

Голова державної екзаменаційної освіти також задоволений результатами іспитів. «Не перестаю дякувати викладачам. Вони у надскладних умовах підготували направду висококваліфікованих музикантів», — наголосив голова екзаменаційної комісії голова екзаменаційної комісії Михайло Мимрик.

Голова комісії — заслужений артист України, кандидат мистецтвознавства, проректор з виховної, творчої роботи та міжнародних зв’язків, професор кафедри духових та ударних інструментів Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського. 

4-34-2

4-1

Tags: , , ,