40-1Наталія Ізотова, викладачка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, взяла участь разом з колегами у V Міжнародному фестивалі-конкурсі «Сім нот». І як результат — найвищі відзнаки у вокальному жанрі. Конкурс відбувався дистанційно у Харкові.

Так, дует Наталії Ізотової та поляка Хуберта Мікоша, випускника Тернопільського національного медичного університету ім.І.Горбачевського, виборов Гран-прі. Митці виконали пісню «Танго» (слова Луї Потерат, музика Джовані Раймондо). Музичний супровід здійснили концертмейстер коледжу, піаністка Надія Маловічко та струнне тріо студентів у складі Олега Кицкая (клас викладача, заслуженого діяча мистецтв України Олександра Татарінцева), Олени Боїло (клас викладачки Любові Баклаженко) та Марії Стефанчишин (клас викладачки Ірини Воробель).

У конкурсі «Сім нот» Наталія Ізотова також стала лауреатом І ступеня за виконання пісні «Припадаю до Тебе, мій Христе» (партія фортепіано  — викладачка коледжу Наталія Кравчук, скрипка —  студентка Олена Боїло).

Конкурс організований ГО«Промінці», Асоціацією музичних конкурсів України за підтримки Харківського обласного  організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

4041

4244

Tags: , , , , , ,