концерт педпрактики17 грудня в залі музичного училища традиційно відбувся звітний концерт школи — студії педагогічної практики. В концерті прийняло участь більше 40 учасників, вікова категорія їх була від 5 до 16 років.

Були представлені вихованці усіх відділів: спів, фортепіано, народні інструменти, духові та струнні інструменти, вперше долучилися і учні хорового диригування. У репертуарі концерту панувала новорічна тематика. Студенти відділу «Теорія музики» Кінашевська А. та Нємий В. зі своїми вихованцями учнями перших класів подарували нам хвилинки радості від почутих пісень «У лісі, лісі темному» та «Jingle bells». Зачарували пісні про «Святого Миколая», «Про маму», «Пухнастий білий сніг» та різноманіття українських народних пісень, як у вокальному так і інструментальному виконанні.

Уже традиційним стало на наших звітних концертах родинні виступи і з кожним роком їх стає все більше та більше. Варто згадати, родини Марущак К. і Н., Чупак Н. і В., Присіч Л.та Д., Єфремових Х. та С., Козири О., А. та О., Пилипів В .та Ю., Порохняк Т. та А., Хомецьких В. та Л.

Також потрібно відзначити таких учнів, як Ставенко Г., Федун П., Стельмах Р., Малик Ю., Стефанишин С., Кульчицький С., Іздебський П., Баклаженко Н., Колісник Н., Качан К., Калужка А., Григоренко П. вони є постійними учасниками звітних концертів і кращими учнями нашої школи – студії.
Атмосфера в залі зачарувала своєю щирістю, теплотою та привітною аурою. Адже, прийшли підтримати своїх дітей найрідніші люди: батьки, бабусі та дідусі їх практиканти та викладачі. Всі учасники отримали новорічні подарунки, а об’єднала свято Різдвяна коляда, яку нам подарували студенти відділу «Хорового диригування».

DSC_0242

Підготувала Букало Н.З.