фото _хмельницькийУ п’ятницю в залі Українського дому «Перемога» відбувся концерт оркестру народних інструментів  Хмельницького  музичного коледжу ім. В.Заремби. У програмі звучали твори зарубіжних та сучасних композиторів.

Оркестр народних інструментів  цього навчального закладу – яскравий та професійний осередок  музичної культури Хмельниччини. В репертуарі колективу кращі  взірці української та класичної музики, обробки народних мелодій.

Виступ студентського  оркестру  вразив усіх присутніх професійним рівнем, ансамблевою культурою, зібраністю, ліризмом  та віртуозністю. Кожен виступ супроводжувався тривалими оплесками.

Оригінально у виконанні оркестру прозвучали класичні твори, зокрема, увертюра  до опери «Дон Жуан» В.А.Моцарта,  «Канон» Йоганна Пахельбеля. Гучними оплесками слухачі вітали виконання  «Щедрика» М.Леонтовича в аранжуванні Олександра Сокола.

Художній  керівник і диригент оркестру  Ігор Галкін  розповів, що колектив, в якому грають і студенти, і викладачі коледжу, активно концертує містами України,  пропагуючи оркестрове мистецтво гри на народних інструментах.

На завершення музичної  імпрези директор Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької Лариса Римар побажала творчих успіхів колективу та подякувала за прекрасне свято музики.

фото_хмельницький 2