30 жовтня 2019 року в актовій залі Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому було розглянуто низку питань.

Зокрема, було розглянуто та обговорено результати проміжної атестації студентів, роботу підготовчих курсів та студії педагогічної практики.

За результатами розгляду прийнято рішення про посилення контролю за відвідуваністю студентів навчальних занять, а також поглиблення каналів комунікації  між дирекцією та викладачами.

Приємним музичним вітанням перед початком засідання для педагогів стало звучання Вальсу до-дієз мінор Фридеріка Шопена у виконанні завідувача ПЦК «Загальне фортепіано» Сергія  Маловічка, який на високо-професійному рівні продемонстрував неперевершене звучання нового роялю, придбаного нещодавно.

Із музичним подарунком для учасників засідання виступили студенти ПЦК «Спеціальне фортепіано». У їхньому виконанні  звучала музика різних  стилів — від бароко до сучасності. Зокрема,  студентка першого курсу Петько Вікторія виконала твір Й. С. Баха Прелюдію та фуга Соль мажор ІІ том ДТК. Приємно вразила викладачів вихованка студії педагогічної практики Малиновська Анастасія (6 клас студії педпрактики, викладач-консультант Нівельт М. А.), вона виконала Н.Паганіні-Ф Ліст Етюд Мі мажор. Момот Оксана (4 курс)  майстерно зіграла Ноктюрн до-дієз мінор М. Лисенка, а  третьокурсниця Зацна Катерина вразила технічним виконанням джазової обробки К. Віленського твору С. Рахманінова «Політ джмеля».

Лариса Римар, директор коледжу зазначила, що засідання педагогічної ради стало гарним майданчиком для апробації звучання нового інструменту, який днями було придбано завдяки підтримці депутатського корпусу Тернопільської обласної ради.