1-5Конкурс триватиме 4-8 травня 2021 року в концертній залі Тернопільського мистецького фахового коледжу та в Українському домі «Перемога». 

Запрошуються до участі студенти коледжів, музичних училищ (студенти І-ІV курсів), учні шкіл-десятирічок, обдаровані учні-випускники музичних шкіл та студенти музичних академій, університетів, трубачі, валторністи професіонали віком до 30 років.

Заявки приймаються до 15 квітня 2021 року.

Детальна інформація на сайті конкурсу: http://www.starovetskyi.in.ua/

Цей конкурс був започаткований у 1999 році вдячними учнями з метою увічнення пам’яті їхнього вчителя, талановитого педагога, викладача по класу труби Мирона Старовецького. Упродовж 35-ти років праці в Тернопільському музичному училищі він підготував понад 100 музикантів, що тепер гідно репрезентують його виконавську школу у мистецьких закладах України. Натхненником та головним організатором конкурсу став один із колишніх учнів – заслужений працівник культури України, викладач-методист, спеціаліст вищої категорії   Тернопільського мистецького фахового коледжу ім. Соломії Крушельницької Богдан Жеграй, який продовжив педагогічний досвід свого вчителя в рідному закладі.

Tags: ,