збориУ неділю в Тернопільському музичному коледжі ім. Соломії Крушельницької організували музичне свято для батьків студентів. Такі заходи дирекція закладу проводить двічі на рік.

За словами керівника коледжу Лариси Римар, така форма комунікації з батьками є символічним «трикутником єдності: сім’я, студент, педагог», а головної метою зустрічі  є демонстрації набутих дітьми вмінь і навиків гри на інструментах.

За гарною традицією батьківський день розпочали з Літургії у Кафедральному Соборі, яку виконав хор коледжу. Спів цього колективу у травні цього року слухав сам Патріарх Вселенський Варфоломій під час Днів України в Стамбулі. Про це очільниця закладу розповідає з особливою гордістю, зазначаючи що практично жодного свята в місті не відбувається без участі її студентів.

Лариси Римар каже, що зустрічі з батьками зовсім не нагадують шкільні батьківські збори. Тут більше говорять про здобутки студентів, а ніж про проблеми, а тим більше, не змушують батьків до благодійності. Як стверджує пані Римар,  дирекція навчального закладу робить усе можливе, аби створити комфортні та безпечні умови для навчання студентів.

пилипчак оркестр

«Ми цінуємо кожного нашого талановитого студента і просимо батьків усіляко підтримувати та допомагати дітям, особливо тим, хто вчиться на першому і другому курсі. Адже вони приходять на навчання зовсім дітьми і їм декому важко адаптуватися і звикнути до напруженого режиму навчання», — ділиться думками Лариса Римар. Жартома тут кажуть, що навчання триває цілодобово з короткими перервами на сон.

момот

Директорка коледжу називає заклад елітним, бо, за її словами, тут виховується майбутня еліта України, а своїх студентів – найкращими і найталановитішими у світі.

гітаристи