З темряви

21 жовтня 2019 року UKRAINIAN ART SONG PROJECT (Канада), Тернопільський музичний коледж ім.Соломії Крушельницької та Благодійний фонд «Соломія» запрошують поціновувачів високого мистецтва на концерт  «Від темноти… до світла. Мистецька пісня — опера в мініатюрі».

Проект «Мистецька пісня — опера в мініатюрі» започаткований  у 2004 році відомим британським співаком бас-баритоном Павлом Гунькою і його метою є популяризації музичної спадщини України у світі і запис 1000 українських мистецьких пісень. Уже записано 411 творів, у тому числі у виконанні тернопільських вокалістів, викладачів музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької.

Тернопіль у числі перших долучається до проекту. Концерт в понеділок у фойє Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка  має на меті популяризувати класичне оперне мистецтво та відбудеться з ініціативи учасників Літнього інституту «Мистецька пісня — опера в мініатюрі»  Вадима Дарчука та Володимира Шагая у співпраці з Павлом Гунькою, Ukrainian Art Song Project (Canada) та Тернопільським музичним коледжем ім. Соломії Крушельницької за підтримки голови Благодійного фондом «Соломія» Лариси Римар.

Участь у заході візьмуть майстри оперного співу Вадим Дарчук та Володимир Шагай (Тернопіль), Ірина Ключковська (Івано-Франківськ), Юрій Григораш, Ірина Семенюк, Галина Піх, Наталя Юречко, Соломія Городецька (Львів),  концертмейстери:  Наталія Пелех, Мар’яна Самотос (Львів).

Z_temryavy_do_svitla_A3

Захід відбудеться 21 жовтня о 19.00 год. у фойє Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка. Вхід за запрошеннями. Довідки тел. 0679043556.

З темряви