logo«ТИЖДЕНЬ МУЗИЧНОГО АНТИВІРУСУ» — спільний проєкт телеканалу ТЕРНОПІЛЬ 1 та Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької триватиме  з 6 до 10 квітня 2020 року на телеканалі ТЕРНОПІЛЬ 1. Щодня о 12.00 відбуватимуться прямі включення з концертного залу музичного коледжу, де звучатимуть «концерти без глядачів» за участю викладачів коледжу.

Дивитися концерти можна буде: у Facebook, YouTube та безпосередньо в теле-ефірі «Тернопіль 1».

Організатори сповнені надії, що професійна музика онлайн тішитиме тернополян, які через надзвичайні обставини змушені залишатися вдома на карантині, не маючи можливості відвідати театр, філармонію чи музеї, адже ці заклади культури, наразі, не працюють. Натомість, звучання інструментів здатне подолати будь-який негатив та занепокоєння в суспільстві.

Ідея проєкту полягає в тому, щоб у цей скрутний час кожен з нас думав позитивно і налаштовував себе на те, що все буде добре!!!

Ще стародавні єгиптяни у книзі «Пісня арфіста» зазначали, що музика має надзвичайно цілющу силу. І як стверджує наша сучасниця, поетеса Ліна Костенко -«Побільше музики – поменше міркувань…»

Надворі весна – пора ніжних підсніжників, тендітних пролісків, вербових котиків та дивовижної сон-трави. Навколо нас – неповторний світ краси та людських стосунків.

Зараз ми маємо можливість самозаглибитись, задуматись над своїм життям, замислитись над нашими стосунками з Богом, одне з одним, над значенням природи в нашому житті. І дуже хотілося б, щоб саме тепер зустрічі з музикою подарували тернополянам неповторні хвилини відчуття повноти життя.

Організатори впевнені, що неповторні моменти зустрічі з музичним мистецтвом дадуть нове натхнення, наповнять серця Вірою, Надією і Любов’ю.

ПРОГРАМА КОНЦЕРТІВ «ТИЖНЯ МУЗИЧНОГО АНТИВІРУСУ»
06 квітня (понеділок)
заслужений артист України ДМИТРО ГУБ’ЯК (бандура)

07 квітня (вівторок)
заслужений діяч мистецтв України, композитор ЮРІЙ КІЦИЛА

08 квітня (середа)
лауреати міжнародних конкурсів ВІТАЛІЙ БОБРОВСЬКИЙ (фортепіано) та ВОЛОДИМИР ШАГАЙ (баритон)

09 квітня (четвер)
лауреат міжнародних конкурсів МИХАЙЛО ДМИТРИШИН (баян)

10 квітня (п’ятниця)
лауреат міжнародних конкурсів ВІТАЛІЙ БОБРОВСЬКИЙ (фортепіано)