4_01

Серпень – спекотна пора і час для відпусток. Але студенти музичного училища знають, що треба тримати себе в тонусі  і постійно тренуватися. Чому б не сумістити приємне і корисне? В цьому допоможе участь у конкурсах, які відбудуться цього серпня в мальовничих куточках України:  

1.       Міжнародний фестиваль-конкурс »Таланти Світу 2018″ 

Коли? 17 — 19 серпня 2018 року
Де?
Миколаївска область, смт. Рибаківка (на березі Чорного Моря) база відпочинку «КОСМОС».

Програма:

13 серпня 2018 року заїзд учасників та гостей фестивалю-конкурсу (розважальна відпочинкова програма)
17 — 18 серпня 2018 року з 10.00 Конкурсна Програма.
19 серпня 2018 року Гала-Концерт та Нагородження.

Номінації:

  • § Вокальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі): естрадний вокал, народний вокал, академічний вокал, джазовий вокал.

Анкета Учасника Таланти Світу 2018.doc

2.       Міжнародний фестиваль-конкурс «ХІТ ПАРАД 2018″ 

Коли? 24 — 26 серпня 2018 року місто Львів

Де?  Площа Є. Петрушевича, 2 «Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді»

Номінації:

  • § Вокальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі):естрадний вокал, народний вокал, академічний вокал, джазовий вокал

Анкета Учасника Хіт Парад 2018.doc

 
Графік проведення:
24 серпня — з 8.00 реєстрація учасників 09.00 початок конкурсу;
25 серпня — з 09.00 другий конкурсний день
26 серпня — 14.00 Гала- Концерт та Нагородження;
Нагородження:
Конкурсанти нагороджуються — Найвища нагорода Кубок Гран-Прі фестивалю, диплом Гран-Прі фестивалю, Сертифікат на безкоштовну участь у Міжнародних фестивалях-конкурсах та ротацію виступу на телебаченні в прямому ефірі. А також відпочинковий сертифікат знижкою на 1000 Євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію місто Кітен.

За Перші призові місця конкурсанти нагороджуються Іменними кубками фестивалю, Дипломами та Сертифікатими на участь в Міжнародних фестивалях-конкурсах знижкою від 25 — 50%. А також відпочинкові сертфікати знижкою від 100 – 1000 Євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію місто Кітен.

Другі та Треті місця отримують Дипломи та Кубки Других та Третіх місць фестивалю-конкурсу. А також сертфікати знижкою від 100 — 500 Євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію місто Кітен.

Усіх керівників колективів відзначають дипломами за вагомий внесок у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України. 

3. Всеукраїнський фестиваль патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» 

Починається прийом заявок на участь у всеукраїнському фестивалі патріотичної пісні «Музика нас з’єднала», півфінал якого  в Києві (дата буде оголошена окремо) , а фінал та гала-концерт відбудеться з 23 по 26 серпня в Покровську.

Даний фестиваль – це конкурс виконавців патріотичної пісні, які плекають любов до України та своєю творчістю прославляють її. Також фестиваль спрямований на виявлення та підтримку творчих і обдарованих молодих людей, які  мають у своєму репертуарі багато патріотичної тематики; розвиток їх здібностей та підвищення рівня виконавської майстерності; розвиток і зміцнення культури України; обмін духовними і культурними цінностями людей з різними життєвими позиціями, але патріотами в душі.

За результатами конкурсних виступів у півфіналі призи і премії НЕ присуджуються. Учасник півфіналу, який не пройшов до ФІНАЛУ КОНКУРСУ, отримує Свідоцтво, яке підтверджує його участь у півфіналі ФЕСТИВАЛЮ.

За результатами конкурсних виступів у ФІНАЛІ КОНКУРСУ присуджуються нагороди:

«Гран-прі» — 50 000 грн;

«1 місце » — 25 000 грн;

«2 місце » — 15 000 грн;

«3 місце» — 10 000 грн.

Відбираються учасники віком від 16 років.

Щоб пройти реєстрацію на участь у прослуховуванні, необхідно з 24 липня по 12 серпня 2018 відправити на пошту ukrcultura@ukr.net наступні дані:
— творчу біографію;
— аудіозаписи (патріотична тематика) на вибір учасника (2 шт. у форматі wav/mp3);
— відеокліпи або репортажну зйомку в хорошій якості для демонстрації;
— фотопортрет та фотографію у повний зріст (у форматі jpg/рng).

Для участі у відборі Ви повинні підготувати:
— пісню українською мовою на патріотичну тематику, яка найбільш яскраво відображає Вашу виконавську майстерність та артистичні здібності;
— фонограми «мінус».

Півфінал відбудеться  в Києві, вул. Мельнікова 42, . За результатами рішення професійного журі буде визначено кращих учасників, які і будуть виступати у фіналі та якщо отримають призове місце на гала-концерті в Покровську з 23 по 26 серпня 2018 року.

«Про фестиваль патріотичної пісні «Музика нас з’єднала»»

Фінал та гала-концерт фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» відбудеться з 23 по 26 серпня 2018 року в Покровську.

Конкурс виконавців патріотичної пісні спрямований на виявлення та підтримку творчих і обдарованих молодих людей, які мають у своєму репертуарі багато патріотичної тематики; розвиток їх здібностей і підвищення рівня виконавської майстерності; розвиток і зміцнення культури України, обмін духовними і культурними цінностями людей з різними життєвими позиціями, але патріотами в душі.