аня 6

17 квітня 2018 року в музичній школі м. Золочів (Львівська обл.) відбувся концерт випускниці Золочівської музичної школи, а зараз студентки четвертого курсу фортепіанного відділу Тернопільського музичного училища ім. С. Крушельницької Анни Татішвілі (клас викладача Кравчук Наталії Романівни).

Це був концерт фортепіанної, скрипкової та камерної музики. В концерті також брав участь студент четвертого курсу відділу «Оркестрові струнні інструменти» Руслан Пащак (клас викладача Буртняк Н. М., концертмейстер Тригуб О. Є.). У його виконанні всі присутні в залі мали можливість почути ІІ та ІІІ частини Концерту №2 для скрипки з оркестром Г. Венявського. У виконанні Анни Татішвілі прозвучали такі твори: М. Скорик «Прелюдія та фуга Мі-бемоль мажор», Й. Гайдн «Соната Мі-бемоль мажор І ч.», Ф. Ліст «Концертний етюд фа мінор», М. Римський-Корсаков (обр. С. Рахманінова) «Політ джмеля».

На завершення концерту прозвучало фортепіанне тріо Ф. Мендельсона, яке виконували Анна Татішвілі (фортепіано), Руслан Пащак (скрипка) та викладач Тернопільського музичного училища Вольвін Т. О. (віолончель). Цей твір студенти готують до державного іспиту з камерного ансамблю під керівництвом своєї викладачки Тригуб О. Є. Ведучою та лектором під час концерту була учениця Львівської спецалізованої музичної школи-інтернат ім. С. Крушельницької Вікторія Татішвілі. Присутні в залі з великою радістю та захопленням від почутої музики вітали учасників концерту, побажали виконавцям успішно здати державні іспити та ніколи не зупинятися на досягнутому.

аня 2

аня 3аня 4аня 5аня 7аня 8аня

Tags: ,